Nodrida representació del Grup Daniel Jones al XII Congrés d’Ulepicc Mèxic

   4 de octubre de 2021  /  Comentarios desactivados en Nodrida representació del Grup Daniel Jones al XII Congrés d’Ulepicc Mèxic

El pròxim XII Congrés d’Ulepicc Mèxic comptarà amb una nodrida representació del Grup Daniel Jones d’Investigació en Estructura i Polítiques de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Fins a tres comunicacions van ser enviades al comitè científic avaluador i totes van ser acceptades.

El dilluns 11, José Joaquín Blasco Gil, juntament amb la professora de la Universitat Carles III Guadalupe Aguado Guadalupe, presentaran una comunicació amb el títol “Impacto de las ayudas autonómicas en la viabilidad económica y en el pluralismo del sistema de medios en España (2018-2019)”.

El dimarts 12 serà el torn de les altres dues comunicacions. Quique Badia i Mercè Díez presenten la ponència “La inversión en publicidad institucional de la administración pública local en España: análisis de los casos de Madrid y Barcelona”. En la mateixa sessió també participa la investigadora Aida Martori Muntsant, amb la comunicació “Publicidad institucional: regulación, procesos y transparencia en el Reino Unido”.

Totes les comunicacions estan incloses dins del segon eix del congrés, Polítiques de Comunicació i Cultura i totes són fruit de la recerca desenvolupada en el marc del projecte d’I+D que lidera la investigadora del Grup Daniel Jones Isabel Fernández Alonso.

Podeu trobar el programa del XII Congrés d’Ulepicc Mèxic aquí.

Etiquetas: , , ,


RSS  |  Twitter  |  Facebook