Ana Fernández Viso i Aida Martori participen a l’Informe de la Comunicació a Catalunya 2021-2022

   23 de noviembre de 2023  /  Comentarios desactivados en Ana Fernández Viso i Aida Martori participen a l’Informe de la Comunicació a Catalunya 2021-2022

Ana Fernández Viso i Aida Martori Muntsant, membres del Grup Daniel Jones i professores del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura, son autores de dos capítols  l’Informe de la Comunicació a Catalunya 2021-2022.

 

La dotzena edició de l’informe, coordinat des de l’Institut de la Comunicació de la UAB, compta amb l’edició d’Amparo Huertas, Bernat López i Luiz Peres-Neto i analitza el bienni 2021-2022.

 

Ana Fernández Viso ha escrit el primer capítol, “Les polítiques de comunicació”, en el qual descriu i analitza la intensa activitat d’intervenció sobre el sistema de comunicació català protagonitzada pels actors públics en aquest període, després de la paràlisi i els bloquejos polítics dels dos anys previs. Es presenten i es discuteixen les principals mesures legislatives sobre la matèria aprovades per la Unió Europea i el Legislatiu espanyol, així com les actuacions en aquest àmbit dels poders executius català i espanyol.

 

Aida Martori Muntsant s’ha encarregat del capítol “El paper dels mitjans públics: reptes davant la plataformització”, en què ha detallat qüestions com els desafiaments que encaren els mitjans de servei públic, les seves estratègies d’innovació i la creació plataformes de lliure transmissió o over the top (OTT).

 

L’informe complet es pot consultar al següent enllaç: https://ddd.uab.cat/pub/llibres/2023/284362/infcomcat_a2023.pdf


RSS  |  Twitter  |  Facebook